Biti li ne biti za Mirka Ivanića: Kod DekIja se ponovo rađam!

Autor:

Sport

28.01.2020

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigao je 8. februara prošle godine na Marakanu kao veliko pojačanje za čak 1,3 miliona evra, koliko je prvak Srbije platio BATE Borisovu, ali nakon 12 meseci u crveno-belom Mirko Ivanić (26) nije pokazao zbog čega su ga Zbehdan Terzić i Mitar Mrkela jurili sezonama unazad.

RepublikaFoto: ST/Danijel Kokanović
Mirko Ivanić

Ipak, kreativni vezista na pripremama u Beleku otkriva razlog zbog kojeg nije pokazao svoj raskošni talenat podno Topčiderskog brda.

- Nisam igrao kod Vladana Milojevića na svojoj prirodnoj poziciji i to je osnovni razlog za slabije igre od očekivanih. Krivo mi je zbog toga, ali pričao sam sa Milojem i naravno da sam uvek bio u službi tima i prihvatio sam njegovu odluku. Trenerova reč je uvek poslednja - ističe nekadašnji as Vojvodine i ističe da dolaskom Dejana Stankovića na klupu očekuje da igra tamo gde najbolje zna - iza napadač, kao klasični organizator igre, posebno jer je doskorašnji plejmejker Marko Marin otišao u Saudijsku Arabiju.

- Velika je konkurencija u Zvezdi, niko nema garantovano mesto u timu, ali nadam se da ću igrati više nego u prethodnih 12 meseci. Sa Dekijem, odnosno Misterom kako ga svi u klubu zovemo, očekuje restart i neku vrstu ponovnog rođenja u igračkom smislu. Nema starih zasluga. Radimo mnogo na taktičkom uigravanju, verujem da ćemo dominirati i na proleće.

Bivši reprezentativac Crne Gore naglašava da niti jednog trenutka nije pomišljao da napusti redove šampuona Superlige.

RepublikaFoto: ST/Danijel Kokanović

- Ne, zaista nisam razmišljao da odustanem zbog male minutaže. Došao sam da pokažem da sam igrač za Zvezdu, a sa novim trenerom sve počinje iznova. Znam šta navijači očekuju od mene, prvi ja nisam zadovoljan dosadašnjim učinkom. Mogu i moram daleko bolje - ističe Ivanić i kaže da još uvek nema tenzije oko večitog derbija 1. marta.

- Ima dovoljno vremena do tada, spomeneo mi igrači tu i tamo Partizan, ali zaista smo koncentrisani da dobar i temeljan rad na pripema kako bismo krenuli sa pobedama već od 15. februara i meča sa Čukaričkim - zaključio je Zvezdin kreativac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading