Fejsa ima novi klub!

Autor:

Sport

29.01.2020

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubomir Fejsa karijeru nastavlja u španskoj Primeri u redovima Deportivo Alavesa.

RepublikaFoto: Starsport
Ljubomir Fejsa

Ljubomir Fejsa ove sezone je upisao samo pet nastupa u dresu Benfike i to je bio znak da je vreme da traži novu sredinu u kojoj će imati bolju minutažu.

Srpski fudbaler je dogovorio pozajmicu sa Alavesom do kraja sezone. U sredu je Fejsa otputovao u Madrid kako bi završio detalje ugovora i obavio preglede.

Za portugalske medije Fejasa je rekao da Benfiki želi sve najbolje u nastavku sezone i da veruje da je ovo definitivan razlaz sa lisabonskim Orlovima za koje je nastupao od 2013. godine. Ipak, pravo otkupa transfera na kraju sezone dva kluba nisu dogovorila i Fejsa će biti u obavezi da se na leto vrati u Lisabon, ako Benfika pre toga ne uspe da ga proda nekome.

Alaves je trenutno 14. u Primeri i već neko vreme traži rešenje za vezni red, a očigledno ga je pronašao u srpskom fudbaleru koji će se nakon dugog niza godina tokom kojih je sa svojim klubovima osvajao titule naći u situaciji da se bori za sredinu tabele a ne za pehar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading