Barseloni svuda zatvorena vrata: Premijerligaš bez problema odbio ponudu od 100.000.000!

Autor:

Sport

29.01.2020

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok Kike Setjen ne prestaje da priča o tome kako je Barseloni potrebno pojačanje, klubovi širom Evrope zatvaraju vrata pred nosom direktorima i dalje aktuelnog prvaka Španije! Posle fijaska s transferom Rodriga Morena iz Valensije, onda i kompletne zavrzlame oko potencijalnog dolaska Dušana Tadića i “status quo“ situacije sa Lautarom Martinezom, Barselona je u potpunoj tajnosti krenula u ofanzivu na Rišarlisona, ali je Everton kategorički odgovorio – “NE“!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Barselone

Skaj Sport javlja da se Barselona preko svog direktora Erika Abidala raspitivala za zdravlje brazilskog golgetera, a onda ubrzo ponudila okruglo 100.000.000 evra, ali da je Everton istu glatko odbio i nema nameru da ulazi u bilo kakve dalje pregovore sa Kataloncima.

Razloga je nekoliko. Prvo, Everton ne želi da ostane bez ponajboljeg igrača dva dana pre kraja prelaznog roka.

Drugo, plan svih odgovornih ljudi na Gudison Parku u narednom periodu je da ne ostaje bez najvažnijih karika, već da se dodatno pojačava i tako zacementira svoju poziciju u Premijer ligi.

Rišarlison nije nepoznato ime kod Barseloninih skauta, pošto se klub još letos raspitivao za mogućnost da Brazilac promeni sredinu, ali je i tada odgovor bio isti.

Momak koji je u Everton stigao iz Votforda za 45.000.000 evra ove sezone ima deset pogodaka na 27 utakmica u svim takmičenjima.

Everton je ove sezone zabeležio finansijske gubitke od preko 120.000.000 evra, ali iz kluba je već nekoliko puta dosad istaknuto da se ne krši strogi pravilnik Finansijskog fer-pleja.

U međuvremenu Kike Setjen je i na današnjoj konferenciji za novinare istakao da mu je napadač potreban kako bi se mirnije odradio finiš sezone i tako zamenio povređenog Luisa Suareza. 

- Bilo bi jako dobro kada bi još jedan napadač došao, ali zadovoljan sam i sa sastavom koji mi je na raspolaganju - poručio je Setjen u politički korektnom maniru. 

Barselona je u ozbiljnom problemu, jer je do kraja prelaznog roka ostalo još samo dva dana...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading