Partizan raskinuo ugovor sa defanzivcem

Autor:

Sport

30.01.2020

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savo Milošević nastavlja čistku u Partizanu, pa će tako još jedan igrač napustiti klub.

RepublikaFoto: Starsport
Napušta crno-bele

U pitanju je nekadašnji omladinski reprezentativac Srbije Dominik Dinga. Stameni štoper je dobio jako malo minuta u dresu Partizana i njegova pozajmica će biti raskinuta.

On će se vratiti u Ural iz Jekaterimburga, iako je Partizan želeo da ga zadrži. Dinga ipak želi veću minutažu i tražio je od čelnika raskid saradnje.

Verovatno je da će napustiti i Ural, pošto se za njega interesuju klubovi iz bivšeg Sovjetskog saveza.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
primerpro

30.01.2020 21:26

Mene naprosto veoma cudi zasto Dinga nije uspeo u Partizanu!? On je ,gledajuci ga na terenu, momak odlicne tehnike, veoma jak i stamen, ima dubinu pasa prema srednjem redu...., uopste ne razumem stato Savo vise hoce od tog momka?! Stalno stenjanje u smeislu hocenece dovelo je do toga da Partizan nije uradio fakticki ni delic onoga sto je morao u prelaznom. Doveli su prosecnog centarfora ,uz to ekonomski neisplativog od 29 godina i to je sve. Ali, Savo je nastavio sa razgonjenjem mladih igraca ,poput Dinge, Sehovica i mnogih drugih. Tacno je, on je uradio dosta dobrog ,narocito na planuigre, ali mora da shvati da Partizan moze prodati samo mlade igrace!