Milošević: Ne volim penale, ali Stevanović je odbranio dva, to nije mala stvar

Autor:

Sport

01.02.2020

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Savo Milošević rekao je posle pobede nad Lokomotivom na turniru u Dohi da je zadovoljan igrom svog tima, kao i da su ga pozitivno iznenadili igrači koji su dobili priliku na tom meču.

RepublikaFoto: Starsport
Zadovoljan svojim golmanom

Crno-beli su slomili otpor Lokomotive posle penala 4:2, a posle 90 minuta je bilo 1:1.

- Moramo da budemo zadovoljni. Igra je bila dobra s obzirom na okolnosti i činjenicu da nismo imali vremena da se prilagodimo uslovima. Zato smo prvih desetak minuta izgledali tromo i sporo, što je logično. Odigrali smo dobru utakmicu protiv učesnika Lige šampiona, iskusnog tima, godinama u vrhu ruskog fudbala - rekao je Milošević i dodao:

- Imali smo sreću da smo na planu fizičke pripreme malo ispred Lokomotive . Zato smo mogli da dominiramo, imali smo više šansi. Lepo je kada se pobedi ekipa poput Lokomotive. I igra na rezultat se trenira. Ovo je vrsta treninga. Probali smo da odigramo na rezultat i da dobijemo. Zaključak: trenirali smo dobro.

Rezervni golman Partizana Nemanja Stevanović briljirao je u ključnim momentima i odbranio dva udarca sa bele tačke.

- Ne volim da gledam penale, nisam baš oduševljen njima. Jedan penal je odbranio u Turskoj, dva u Dohi. Nije mala stvar, nije lako - rekao je trener crno-belih.

Partizan učešće na turniru "Pari Mač Premijer" nastavlja u utorak, protiv Rostova, od 16 časova, a meč iz Dohe moći ćete da pratite na Sport klubu.

Za sedam dana crno-beli će odmeriti snage protiv Spartaka iz Moskve.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading