Žule Stojković: Ošišao sam se da me Vujadin ne bi zaje*avao više!

Autor:

Sport

02.02.2020

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri bečkog Rapida tradicionalno sprovode glavni deo zimskih priprema u Beleku, pa je desni bek zeleno-belih i nekadašnji kapiten Crvene zvezde Filip Stojković (26) iskpristio priliku da poseti bivše klupse drugove na prijateljskoj utakmici protiv Celja u sportskom centru Regnum.

RepublikaFoto: ST/Danijel Kokanović
Nova frizura... Filip Stojković

Popularni Žule promenio je imidž, pa ga više ne krasi tall duga kosa kao ranije.

- Iskreno da vam kažem, skratio sam kosu da bi Vujadin Savić prestap da me zajebava - kroz smeh rekao je desni bek austrijskog velikana i naglasio da pomno prati igre crveno-belih.

- Da, naravno da pratim i prijatljske i zvanične utakmice Zvezde, ipak je to klub u kojem sam naučio da igram fudbal, proveo u njemu najlepši period u karijeri i strekao veliki broj prijatelja. Čujem se ss bivšim saigračima tsko da sam dobro obavešten o dešavanjima na Marakabi. Sjajno je to što je Dejan Stanković novi trener, smi smo kao klinci njega smatrali za uzora, pokazao nam je put kako se nosi Zvezdin dres.

Stojkovića raduje i sve veća minutaža za talentivane igrače iz Zvezdine škole, pre svih Nikolića i Gavrića.

- Lepo je što će se klun okrenuti mlađim snagama, dobro poznajem obojicu, prolazili su već pripreme sa prvim timom, ali vidim najave da će od ove jeseni dobiti pravu priliku kod Dekija da budu možda čak i nosioci igre. Samo napred, neka guraju i slušaju Dekija - zaključuo je Filip Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading