Fati sam pobedio Levante i ispisao istoriju!

Autor:

Sport

02.02.2020

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supertalentovani Ansu Fati doneo je važnu pobedu Barseloni protiv Levantea u 22. kolu Primere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ansu Fati se ponovo upisao u strelce, i to dva puta

Fudbaleri Barselone savladali su Levante na svom terenu rezultatom 2:1. Oba gola za Barselonu postigao je Ansu Fati, a dva puta asistent je bio Lionel Mesi.

Fati je tako postao najmlađi igrač koji je u Primeri postigao više od jednog gola na utakmici. Ima samo 17 godina i 94 dana.

Između dva gola mladog igrača protekle su samo 102 sekunde.

Bolji rival je sve vreme bila Barselona koja je mogla da dođe i do ubedljivije pobede, ali je i Levante imao nekoliko dobrih šansi.

 

 

Jednu od boljih promašio je Ruben Rhina koji je loptu poslao iznad gola, a istakao se i Ernani koji je odlično šutirao, ali je Ter Štegen bio na visini zadatka.

Gosti su ipak uspeli da dođu do počasnog gola na ovom meču. Igrao se drugi minut nadoknade kada je Rohina uspeo da matira Ter Štegena za konačnih 2:1.

Barselona nakon 14. pobede u sezoni ima tri boda manje od prvoplasiranog Reala (46) i pet više od Hetafea i Sevilje. Levante je na 13. poziciji (26 bodova).

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading