Tošić: Srušićemo Spartak!

Autor:

Sport

03.02.2020

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Zoran Tošić postigao je pogodak u pobedi nad Lokomotivom u prvom kolu turnira "Parimeč Premijer kup" koji se igra u Kataru.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Tošić

- Drago mi je što sam ponovo dao gol protiv jednog od mojih omiljenih protivnika, najbitnije je da smo dobro starovali i napravili taj prvi korak. Jeste da je prijateljski turnir, ali nama je svaka utakmica sa ovako ozbiljnim protivnikom jako bitna i drago mi je da smo dobro počeli- rekao je Tošić.

Popularni Bambi je imao priliku da razgovara sa nekadašnjim saigračem Vedranom Ćorlukom.

- Sa Ćorlukom sam se video pre meča, posle nismo imali prilike da razgovaramo, ali verujem da je pomislio u sebi i setio se kako sam bio uspešan dok sam igrao za CSKA protiv njegove Lokomotive. Nisam imao prilike da razgovaram sa bivšim saigračima. Pretpostavljam da je svim navijačima CSKA drago što smo pobedili Lokomotivu, a verovatno da će sve oči biti uprte u mene i Natka protiv Spartaka jer je Spartak naš najveći rival- rekao je fudbaler Partizana.

Popularni "Bambi" je najopasniji kad sa levog roglja ulazi u sredinu i odapne strelu, to Rusi nisu naučili za sedam godina.

- Ne znam, očigledno da nisu s obzirom da je to moj specijalitet da sam postigao gol kako najbolje umem i što je moja najjača strana, verovatno su zaboravili s obzirom da sam već tri godine u Partizanu, ali nije loše da ih podsetim- rekao je iskusni fudbaler crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Tošić i Natko

Partizan će turniru odmeriti snagu i sa Spartakom. Analizirao je odakle dolazi najveća opasnost od Spartaka i da li Partizan može da ih pobedi.

- Ja sam siguran da može, moje mišljenje je da je Lokomotiva najozbiljniji protivnik na ovom turniru, mi smo dovoljno ozbiljno shvatili ovaj turnir iako je prijateljski ali želimo da ga osvojimo ako bude prilike, ja verujem da imamo šanse i protiv Spartaka, mnogo je promenila ekipa od kada sam ja igrao u Rusiji tako da ne poznajem igrače Spartaka, za razliku od Lokomotive koja je igrala Ligu šampiona i čiji sam sastav znao, ali uveren sam da imamo šanse i protiv Spartaka- zaključio je Tošić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading