Spektakl u Đempvi: Napoli u goleadi savladao sjajnu Sampdoriju!

Autor:

Sport

03.02.2020

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Napolija savladali su na gostovanju u Đenovi Sampdoriju sa 4:2 u okviru 22. kola Serije A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Napolija

Ekipa Đenara Gatuza je posle samo 16 minuta vodila sa 2:0 golovima Milika i Elmasa, pa se činilo da će Napoli upisati laganu pobedu.

Ipak, desilo se potpuno suprotno. Kvaljarela je majstorijom u 26. minutu prepolovio prednost Napolija. Ranijerijev tim je na startu drugog dela izjednačio golom Ramireza, ali je posle korišćenja VAR snimka pogodak poništen zbog toga što je u začetku akcije jedan igrač Sampe igrao rukom.

Sampdorija u 73. minutu stiže do 2:2, a strelac je bio Gabijadini sa bele tačke. Tim iz Đenove je ovog puta slavio VAR, pošto je sudija De la Penja tek posle pregledavanja video snimka dosudio najstrožu kaznu.

Napoli je do kraja meča uspeo da stigne do tri boda kada je nemački vezista Dijego Deme u 83. minutu savladao Audera, a pobedu je učinio ubedljivijom i pogodak Drisa Mertensa u osmom minutu nadokande vremena. Belgijanac je kaznio izletanje domaćeg golmana, pa je sa nekih 30-ak metara preciznim udarcem ubacio loptu u prazan gol Đenovljana.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading