Mrkela: Prodajemo dvojicu, jedan napadač već otišao, a Bena bih voleo u Zvezdi do kraja karijere!

Autor:

Sport

04.02.2020

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela razgovarao je sa novinarima tokom priprema prvog tima u Beleku.

RepublikaFoto: Republika
Mrkela je govorio o nekoliko tema

Da li je prelazni rok završen u potpunosti?

- Može neko i da ode i da dođe. Odlasci će diktirati dolaske. Ima nekih razgovora za prodaju Degenrka i Boaćjia, dok Borjan ostaje sigurno. Pregovaramo i oko produžetka ugovora sa El Fardu Benom, ali je probem u visini zarade jer on traži više od onoga što smo mu ponudili. Voleli bismo da on ostane, zna dobro šta znači Zvezda i  značilo bi nam da ostane – počeo je Mrkela.

Da li će Ben imati malu minutažu ako ne produži ugovor sa Zvezdom?

- Ne, mi nismo takav klub. Ben je opravdao ulaganja u njega, sve je već isplatio i igrao jako dobro.Ja lično bih voleo da on ostane do kraja karijere u Zvezdi, sjajan je momak i odličan  igrač. Setite se Donalda i Le Taleka, nisu hteli da produže ugovore sa Zvezdom i ioak su igrali dosamog kraja ugovora standardno.

Da li je imala Zvezda ponuda za Pavkova?

- Imali smo, ali nismo bili zadovoljni ponudama.

Jeste li očekivali da će igrači Crvene zvezde imati veću tržipnu vrednosti?

- Nismo, jer znamo da smo svesno dovodili igrače koji odmah mogu da donesu prevagu na terenu. A kao što je Terzić rekao, samo mladi igrači imaju prođu u Evropi.

Kanjas, Žander i Tomane ne prave razliku?

- Tomane je i dalje tu, ima teret još dvojice igrača u špicu. Pokušali smo da podelimo  mintuažu između Pavkova, Boaćija i njega. Ipak, špicevima je potrebna stalna pažnja i kada ne daju golove. Stvarno je mnogo da imamo tri špica i verujem da ćemo jednog od pomenute trojice prodati. Zato smo i odlučili da Krstovića prosledimo u Grafičar.

Kanjas se ne uklapa u viziju Dejana Stankovića, kao ni Žander, koji ima nad sobom veliki teret ruke u Pireju sa Olimpjakosom - zaključio je Mrkela. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading