Španija deklasirala Srbiju - preko baraža na SP!

Autor:

Sport

04.02.2020

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Futsaleri Srbije su izgubili od selekcije Španije poslednju utakmicu elit runde kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Litvaniji rezultatom 5:1, pa će težim putem morati do cilja.

RepublikaFoto: fss.rs
Futsaleri Srbije

Futsal reprezentacija Španije se direktno plasirala na Svetsko prvenstvo u Litvaniji, dok će naši momci morati preko baraža do svetske smotre.

Španci su bili bolji rival od starta, a naš golman je skinuo nekoliko zicera.

Odmah su gosti napravili sjajnu priliku. Lozano je izbio 1 na 1 sa našim golmanom, koji je glavom sprečio pogodak.

Već od 4. minuta "crvena furija" Izveo je korner fudbaler Španije, da bi Ristić nespretno reagovao i postigao autogol, 0:1.

Španija duplira prednost samo nakon tri minuta. Lopta se odbila od Tomića do Del Olma, kome nije bilo teško da iz neposredne blizine pogodi mrežu naše selekcije, 0:2 koliko je bilo na poluvremenu.

U drugom periodu igre je Srbija zaigrala znatno ofanzivnije. Prednost je uspeo da smanji Pršić sa penala u 27. minutu, ali nažalost to je bio jedini gol naših momaka na ovom meču.

Nstavili su naši reprezentativci da napadaju, najlepša akcija na meču se desila u 30. minutu, kada je sinula nada za direktam plasman na SP, lia Aleksiću su nedostajali centimentri da pogodi mrežu gostiju.

Španci su ubrzo kaznili Srbiju uz dosta sreće za Špance. Losano je šutirao, pogodio stativu, da bi lopta direktno na nogu pala Bebeu, 1:3.

Dilema oko pobednika je otklonjena nakon "bombe" Adolfa u 37. minutu. ali nisu se ovde zaustavili reprezentativci Španije, Adolfo se ponovo sjajno snalazi i glavom okrenut leđima postiže drugi gol za dva minuta, 1:5, što je bio konačan rezultat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading