Novi rat u Barseloni: Mesi oštro odgovorio Abidalu

Autor: Republika

Sport

05.02.2020

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kriza već duže vreme potresa aktuelnog prvaka Španije Barselonu, a izgleda da su povrede ključnih igrača, loši rezultati i neefikasnost napadača trenutno najmanji problem slavnog katalonskog kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leo Mesi

Intervju sportskog direktora Erika Abidala za katalonski Sport, u kojem je optužio neimenovane igrače da za vreme nedavno smenjenog trenera Ernesta Valverdea nisu radili dovoljno i da su ga tako srušili, izazvao je  reakciju kapetana Lajonela Mesija, koji je na ozbiljne optužbe bivšeg saigrača odgovorio na Instagramu.

Tamo je od Abidala zatražio da objavi imena onih koji su minirali Valverdea, jer ovako ispada da su krivi svi, te ga optužio da "u javnost pušta optužbe koje nisu istinite".

 - Iskreno, ne volim da radim ovakve stvari, ali mislim da svi moraju biti odgovorni za svoj posao i preuzeti odgovornost za svoje postupke. Igrači su odgovorni za ono što se dešava na terenu, mi smo prvi koji priznamo kada ne igramo dobro. Ali, oni koji su zaduženi za druge sportske stvari takođe moraju da preuzmu odgovornost. I na kraju, mislim da kada govorite o igračima, treba da date imena, jer u suprotnom navodite svačije ime i širite glasine koje nisu istinite - napisao je Mesi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading