Zbog Mančestera pristao na manju platu, cela ulica slavila njegov potpis

Autor: Republika

Sport

05.02.2020

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odion Igalo neočekivano je postao novi igrač Mančester Junajteda u samoj završnici zimskog prelaznog roka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Odion Igalo

Crveni đavoli doveli su ga u nedostatku napadača, a Nigerijac je stigao iz Kine. Igalo je u prvom intervjuu u dresu Junajteda priznao da je pristao na smanjenje plate samo da dođe na Old Traford.

Igalo je u Mančester Junajted stigao na pozajmicu iz kineskog Šangaja do kraja sezone. Napadač je istakao da je njegova majka plakala kad je čula za tu vest, kao i da se slavilo na ulici u kojoj je odrastao.

 - Nekoliko drugih klubova pokazalo je interes, ali rekao sam da biram Junajted ako to bude moguće -  kazao je Igalo pa nastavio:

 - U 23h u Šangaju moj agent me je pozvao da mi kaže da me Junajted želi. Tražio sam prevodioca da bih otišao kod direktora i rekao mu: Moj agent želi da razgovara sa tobom, Junajted me želi, moramo to da sredmo.

Igalo, njegov agent i dva kluba pregovarali su tokom noći i uspeli su da postignu dogovor pre isteka prelaznog roka. U isto vreme i drugi su klubovi zvali nigerijskog ofanzivca.

RepublikaFoto: Tanjug
Mančester Junajted

 - Rekao sam svom agentu: Ovo je ono što želim, želim u Junajted. Odgovorio mi je da ću imati manju platu, ali sam mu rekao da me nije briga, nego neka postigne dogovor", otkrio je Igalo. 

Novi napadač u poslednje vreme posrnulog engleskog velikana ističe da je navijač Mančestera bio od detinjstva i da je presrećan što je ispunio svoj san dolaskom na Old Traford.

 - Pozvao sam majku, bila je presrećna, plakala je. Znam da su mnogi po dolasku u ekipu govorili da im je to bio san. Sa mnom nije takav slučaj, navijao sam za njih od detinjstva. Ljudi koji me poznaju, još iz Nigerije, i kad sam igrao za Vatford, znali su da volim Junajted - zaključio je Igalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading