Zidan deo konferencije posvetio samo Joviću: Evo šta je legendarni Francuz rekao o srpskom napadaču!

Autor: Mediji

Sport

05.02.2020

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da u klubu pokušavaju da pomognu srpskom reprezentativcu Luki Joviću da se prilagodi uslovima i postane bolji igrač.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

- Pokušavamo da pomognemo Luki. U ekipi se oseća ugodnije i bolje, to ga može koštati, ali to je normalan proces prilagođavanja. Strpljenje, rad i rad, ne možemo više od toga učiniti - rekao je Zidan, prenose španski mediji.

"Kraljevski klub" u četvrtak će igrati protiv Real Sosijedada četvrtfinalu španskog Kupa.

- Drago nam je da je Eden (Azar) sa nama. Imao je povredu, ali sve je bolji i bolji. Želimo da uživamo u njegovim igrama dugi niz godina. (Federiko) Valverde se u svemu mora popraviti, veoma je mlad i pokazuje da mu je mesto u Madridu, ali u svamu mora da se poboljša. Vinisijus (Žunior) ima kvalitet i mora naporno da radi. Srećni smo što je tu i imam poverenja u njega - kazao je Zidan.

Glavnog konkurenta za titulu u španskoj Primeri, ekipu Barselone, poslednjih dana pogađaju razne spekulacije, poput navodnog sukoba između sportskog direktora Erika Abidala i kapitena Lionela Mesija.

Ipak, Zidan ističe da je Barselona veliku klub i da će uvek biti jak tim.

- Oni nemaju slabosti i takmičiće se do kraja sezone. Ni na trenutak ne razmišljamo o njima jer se moramo fokusirati na našu igru. Nismo osvojili titulu, moramo da igramo do kraja, dobri timovi su uvek dobri - naveo je Zidan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading