Kaluđerović se vratio u Rad: Biću opet golgeter Srbije

Autor: Sportski žurnal

Sport

08.02.2020

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Banjicu je Andrija Kaluđerović ovog puta stigao iz Rige. U prethodna dva mandata postigao je 27 golova.

RepublikaFoto: youtube.com/Guillaume Le Roux
Andrija Kaluđerović

Nema sumnje da će Kaluđerovićev zaštitni znak pogoci bitan nasušno potrebni nebeskoplavima ukoliko žele da se pomere sa pozicije koja vodi u niži rang.

– Lepo je vratiti se na Banjicu. Tamo se osećam kao kod kuće. Tu su još ljudi koji su od prvog mog dana bili u klubu. Svestan sam da je situacija teška, možda i najteža od svih dosadašnjih. Da ne verujem u opstanak, sigurno se ne bih vratio. Želim da i sebi pomognem da se vratim u pravu formu, samim tim i Radu da ostane u ligi – rekao je povratnik u Crnotravsku.

Imali ste plan, ali niste se otisnuli u inostranstvo?

– Imao sam slabiju poslednju sezonu. Iz tih razloga nije bilo adekvatnih ponuda iz inostranstva zbog kojih bih napustio porodicu i kuću. Bilo mi je logično da se vratim u formu u Radu i na leto nađem fin angažman.

Pored ostavljanja kluba u eliti, vodićete borbu za najboljeg strelca u istoriji Srbije?

– Bio sam sa 63 gola do skoro vodeći, ali me je Mudrinski prestigao. Kaskam dva pogotka. Nadam se da ću uspeti uz pomoć saigrača da se vratim na tron. Najsrećniji bih bio da Rad ostavimo u ligi i da ponovo budem broj jedan – kazao je Kaluđerović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading