Bez pobednika u derbiju začelja: "Galebovi" i "stršljenovi" podelili bodove!

Autor:

Sport

08.02.2020

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Brajtona i Votforda remizirali su rezultatom 1:1 (0:1) u 26. kolu Premijer lige. Bio je ovo pravi derbi začelja, nismo gledali mnogo kvalitetan fudbal, pa tako ni mnogo prilika za gol.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice Brajton-Votford

Votford je prvi udarac u okvir gola krunisao pogotkom, Dukure je prihvatio loptu od Kapuea i lepo gađao i pogodio dalji ugao, zasluženih 0:1.

Brajton je bio prilično bezidejan i neubedljiv i delovalo je da ne bi do sutra mogli da postignu gol, pa je umesto njih to učinio Marijapa, štoper "Stršljenova".

U 78. minutu Marijapa je nespretnom reakcijom zategao loptu pod prečku matirao Bena Fostera za ravnopravnih 1:1.


Do kraja, nije bilo promene rezultata, deluje da su i jedni i drugi zadovoljni podelom bodova, koja pak više znači Votfordu koji je nastavio dobar niz, dok je Brajton konačno shvatio da mu opstanak nije garantovan.

Votford je pretposlednji na tabeli sa 24 boda, ali 15-plasirani Brajton ima samo tri boda više, tako da se do kraja očekuje velika borba za ostanak u eliti.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading