Dekija i mene niko neće posvađati!

Autor:

Sport

10.02.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan će u nastavku sezone u Superligi narednog vikenda imati (ne)moguću misiju da nadoknadi 11 bodova zaostatka u odnosu na prvoplasiranu Crvenu zvezdu, a "Grobari" već nestrpljivo odbrojavaju dane do večitog derbija 1. marta na Marakani uz želju da crno-beli trijumfuju baš kao jesenas.

RepublikaFoto: Starsport
Pre svega prijatelji... Savo Milošević i Dejan Stanković

Najveća utakmica našeg fudbala biće i prvi trenerski obračun Sava Miloševića (46) i Dejana Stankovića (41), nekadašnjih saigrača iz reprezentacije Srbije i velikih prijatelja. Strateg "parnog valjka" uverava da ga niko neće posvađati sa mlađim kolegom.

- Deki i ja smo veliki prijatelji, izuzetno ga poštujem i volim kao čoveka i naš odnos će ostati isti bez obzira na derbi. Znam da i on tako razmišlja. Čuli smo se više puta otkako je postao trener Crvene zvezde i naš odnos se ni za jotu nije promenio, niti će, u to budite uvereni - poručio je Savo Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading