Navijači ga pretukli u novembru, potpisao u januaru, sada ga opet teraju

Autor: Republika

Sport

10.02.2020

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika drama trese Legiju, klub iz Poljske. Naime, mladi reprezentativac Poljske Jakub Kisjel (17) na meti je navijača svog kluba, a evo i zašto.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijali Legije iz Poljske

Krajem prošle godine, tačnije u novembru, najavljivali su iz Poljske Legije da su zainteresovani za mladog reprezentativca njihove zemlje Jakuba Kisjela, koji je tada branio boje Legijinog najvećeg rivala Polonije. Navijači Legije su na šokantan način iskazali stav o tome: pretukli su Kisjela nasred ulice i to dok je bio u društvu roditelja i mlađe sestre.

Ipak, nije to sprečilo upravu Legije koja je bila rešena da dovede 17-godišnjeg fudbalera. On je u januaru promovisan, potpisao je trogodišnji ugovor. Povodom njegovog dolaska oglasio se tada i sportski direktor Jaček Zjelinski.

 - Pratili smo ga dugo vremena, kako u klubu tako i u reprezentaciji. Naše mišljenje je da ima ogroman potencijal, sjajno čita igru, a ima i dobre fizičke predispozicije. Nadamo se da će nastaviti da se razvija u Legiji - rekao je Zjelinski.

Navijačima se nikako nije dopao stav uprave pa su na narednoj utakmici uz skandiranje i parole terali mladog igrača iz kluba.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading