Kontroverzni intervju Sava Miloševića za ruske medije!

Autor:

Sport

11.02.2020

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Savo Milošević nije važio za najdisciplinovanijeg profesionalca tokom karijere, to i ne krije, ali je uvek imao kontrolu i meru. On je za ruske medije pričao i na temu poroka među profesionalnim sportistima.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Savo za jedan ruski portal, u pitanju je sport24.ru, morao da odgovori na dosta neugodna pitanja.

Da li je istina da ste pušili tokom igranja u Rubinu?

- O tome nećemo razgovarati. Nije da sam se krio, ali ne volim da pričam o negativnostima. Najvažnijre je ne pušiti puno, tada je teško disati. Morate shvatiti da su profesionalni fudbaleri pod velikim pritiskom i traže nešto da se opuste. Pokušavaju različite stvari kako bi se oslobodili stresa.

Ako vaš igrač počne da puši, da li ćete to razumeti?

RepublikaFoto: Starsport

- Najvažnije je da to ne utiče na igru. Ako dobro trenira, ne mislim o tome. Naravno, preporučujem svima da ne puše i ne piju mnogo alkohola. Karijera fudbalera traje samo ko 15 godina, bolje je ne gubiti vreme.

Rekli ste svojevremeno da je Partizan ruski klub, da li osećate takvu bliskost?

- Tako su nas učili. Roditelji su mi rekli da su Rusi naša braća, a njihovi roditelji su govorili isto. To nam je usađeno u glave i srca, a rekao sam ono što stvarno mislim. Pored toga, u školi sma učio ruski jezik i govorim ga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading