"Ako Nejmar hoće ponovo u Barsu moraće da se izvini i da zaboravi na rođendane!"

Autor:

Sport

12.02.2020

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši potpredsednik Barselone Đordi Mestre otkrio je šta sve mora da se desi da bi se Nejmar vratio na Kamp Nou.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar

- Prvo, Barselona i Pari Sen Žermen moraju da se dogovore oko obeštećenja. Potom Nejmar mora da povuče tužbu i da se izvini. I da, mora da zaboravi na rođendanske žurke - rekao je Mestre.

On je bio potpredsednik od 2014. do prošle godine, kada je došlo do razmimoilaženja sa predsednik Bertomeuom. Inače, sedeo je u upravnom odboru trofejnog kluba od 2010.

- Prosto, odbor u sastavu Bertomeu, Bordas, Elijas i Vilahoana nisu se sa mnom slagali po pitanju Pepa Segure na mestu generalnog menadžera. Ja sam ga branio i ostao sam sam. Stoga, jasno je bilo da moram da idem.

Ova sezona je teška po Barselonu. Ispalo se iz Kupa kralja najranije od 2009/10. zaostaje se za Realom tri boda, a u Ligi šampiona titula zaobilazi Kamp Nou već pet godina, a prethodne dve su završene šokantnim eliminacijama, u kojima ni tri gola prednost iz prvog meča nisu bila dovoljna. Postoji realna opasnost da Barselona ne osvoji nijedan trofej prvi put od sezone 2013/14.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading