(FOTO) Ognjen Vranješ nema mira: Navijači udarili po kontroverznom fudbaleru, teraju ga iz reprezentacije!

Autor:

Sport

13.02.2020

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači reprezentacije Bosne i Hercegovine, grupa "BH Fanaticos", protive se povratku Ognjena Vranješa u nacionalni tim.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ognjen Vranješ

Defanzivac srpske nacionalnosti je kontroverznim ponašanjem navukao bes navijača BiH, a sve je počelo krajem 2015. kada je istetovirao mapu Republike Srpske.

Kasnije ju je prepravio u sat, ali je kasnije istetovirao četničkog vojvodu Momčila Đujića zbog čega ga je tadašnji selektor Robert Prosinečki odstranio iz selekcije.

Međutim, dolazak Dušana Bajevića na mesto selektora otvorio je mogućnost povratka Vranješa u reprezentaciju BiH, pred baraž za plasman na Evropsko prvenstvo.

Bajević je pozvao Vranješa na razgovor kako bi razmotrili njegov povratak među "zmajeve", ali s tim se ne slažu navijači.

"Naš stav je jasan!", objavili su Fanatikosi na svojoj Fejsbuk stranici uz precrtanu fotografiju Vranješa i poruku "persona non grata".

 

 

BiH 26. marta dočekuje Severnu Irsku u baražu Lige B Lige nacija, a pobednik će u finalu igrati sa boljim iz duela između Slovačke i Republike Irske.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading