Mitar rešeta i poručuje: Nisam opsednut...

Autor:

Sport

13.02.2020

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna utakmica, još jedan gol. Serija bez kraja za Aleksandra Mitrovića, na radost navijača Fulama, a ništa manje i reprezentacije Srbije u susret martovskom baražu sa Norveškom.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Mitrović - prvi strelac Čempionšipa

Srpski golgeter je došao u sredu uveče protiv Milvola (1:1) do sume od 21 pogotka u Čempionšipu i sada je usamljen na vrhu liste strelaca. 

- Trudim se da ne razmišljam o tome koliko ću golova postići. Ako tim igra dobro, biće šansi i ja ću zatresti mrežu. Ali, nisam opsednut golovima. Kada je napadač opsednut golovima, obično ih nema- rekao je Mitrović.

Za Fulam 21 gol, za reprezentaciju devet od avgusta do danas. Suma od tačno 30 pogodaka, a daleko je još kraj sezone...

- Mislim da mi ovo, ipak, nije najbolja sezona u karijeri. Mislim da sam u Anderlehtu postigao oko 20 golova u prvenstvu i 10 u Ligi šampiona i Ligi Evrope- otkrio je Mitrović.

Fulam je u sredu uveče remizirao u gostima sa Milvolom. Ali je ostala žal za pobedom, jer su "kolibari" primili gol iz ofsajda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Propustili smo veliku šansu, pogotovo kada vidimo kako smo  primili gol. Bilo je očigledno da je ofsajd, debeo ofsajd. Sudija mi je rekao da nije bio siguran ko je poslednji igrao loptom i zato je priznao gol. To je fudbal, imaćemo novu utakmicu za dva dana, idemo dalje- rekao je Srbin.

Na tabeli Čempionšipa Fulam se izjednačio sa Lidsom po broju bodova. Borba za drugo mesto i direktnu promociju u Premijer ligu biće žestoka.

-Jasno je da moramo da imamo Lids negde u podsvesti, ali je primarno da mi naš posao odradimo kako treba. Ako budemo igrali našu igru, sve će biti dobro. Poznajemo ligu, znamo šta možemo da očekujemo. Biće jako teško. Ova liga nije sprint nego maraton, a mi smo se približili cilju i za sada smo odradili odličan posao- zaključio je Mitrović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading