"Da imam evro za opkladu, stavio bih ga da će Vlahović jednog dana igrati za Real"

Autor:

Sport

14.02.2020

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako su okrenuti budućnosti, cilj čelnika Fiorentine za naredni period je da produže ugovore Nikoli Milenkoviću i Dušanu Vlahoviću.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tekst potpisa

Odbrambena linija Fiorentine ne može ni da se zamisli bez Nikole Milenkovića, a pominjalo se da su za njega zainteresovani Mančester junajted, Atletiko Madrid i Barselona. Cilj kluba iz Firence je da se dogovori sa srpskim defanzivcem da produži ugovor do leta 2025. godine.

Italijani su Milenkovića doveli iz Partizana pre tri leta za 5.100.000 evra, a sada je barem šest puta veća. 

Cilj kluba iz Firence je da se dogovori sa srpskim defanzivcem da produži ugovor do leta 2025. godine.

Bivši fudbaler Partizana Dušan Vlahović, nametnuo se ove sezone, kada je dobio priliku da zaigra u prvom timu. I za njega je plan da produži vernost Ljubičastima do leta 2025. godine.

Koliko Vlahovića cene u Fiorentini,  izjava jednog novinara iz Firence, koji je bio oduševljen Dušanovim fudbalskim potezima:

  - Kada bih imao evro za opkladu, stavio bih ga da će Vlahović jednog dana zaigrati za Real Madrid - zaključio je novinar Skaj sporta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading