Klop se najviše boji Juventusa!

Autor:

Sport

15.02.2020

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jirgen Klop je odabrao Juventus kao najvećeg favorita za osvajanje Lige šampiona, ali ga čude rezultati Stare dame u Seriji A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

- Moje mišljenje se nije promenilo, Juventus je najbolji tim Evrope, to sam rekao i na početku sezone. Ne gledam svake nedelje Seriju A, ali nije jasno kako sa takvom ekipom nemaju deset bodova prednosti - kaže menadžer Liverpula.

- Nikad u životu nisam video tim tako popunjen na svim pozicijama, sa toliko kvalitetnih fudbalera, stvarno neverovatno kako su uspeli da naprave ovakvu ekipu - tvrdi aktuelni prvak Evrope.


- I Bajern ima strašan tim, kao i Siti, ali je Juventus bolji, ima bolje igraće. Mi? Ne znam dokle ćemo stići, ali ne razmišljam, možemo da pobedimo najbolje, ali imamo težak žreb, čeka nas Atletiko. Odlučivaće i sreća, mi smo spremni da se borimo, ali nismo favoriti za osvajanje nove Lige šampiona - zaključio je Klop.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading