TSC preživeo Inđiju pred Partizan!

Autor:

Sport

15.02.2020

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova godina, stari TSC. Klub iz Bačke Topole, debitant u najjačem rangu, nastavlja da pruža više nego zadovoljavajuće partije i opravdava status najpijatnijeg iznenađenja sezone. Na otvaranju prolećnog dela prvenstva Superlige, izabranici Zoltana Saba pokazali su i psihološku stabilnost, pošto su sa gostovanja Inđiji doneli bod, tako što su se spasli poraza – 1:1.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri TSC-a!

Posle dve pobede u završna dva kola jesenjeg dela trke za bodove, Inđija je ambiciozno ušla u 2020, povela golom veziste Mihajla Banjca početkom drugog poluvremena i delovalo je hita ka još jednom skaplu, posle onog u Kruševcu i protiv Rada.

No, prednost "zelenih" potrajala je tek desetak minuta. Već u 64. izjednačenje TSC-u doneo je Vladimir Silađi, devetim golom u sezoni, čime je potvrdio da je uz Nenada Lukića najbolji igrač tima.

Tamo gde je stao početkom decembra, kad je zapečatio slavlje nad Vojvodinom, SIlađi je nastavio na otvaranju drugog dela prvenstva i postarao se da se gosti vrate kućama neporaženi.

I da u dobrom ambijentu spremaju susret narednog kola, kad u Sentu dolazi Partizan.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading