Klop odredio cenu za Grujića!

Autor:

Sport

16.02.2020

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Marko Grujić na leto će najverovatnije napustiti Enfild, a Jirgen Klop neće dopustiti da ode za malo novca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Grujić

Iako se Grujić nije naigrao u Liverpulu, odigrao je svega 14 utakmica za Redse, njegova cena će biti čak 30 miliona evra. U prevodu, to je pet puta veća cifra nego što je Liverpul pre četiri godine platio Crvenoj zvezdi.

Podsetimo, Liverpul je januara 2016. završio transfer Marka Grujića iz Crvene zvezde za šest miliona evra, ali je vezista ostao na pozajmici na Marakani do leta. Ipak, Grujić je uglavnom prolazio samo pripremni period sa Redsima, nije bilo lako prilagoditi se žestokom engleskom ritmu direktno iz Superlige Srbije.


Grujić je najpre išao na kaljenje u Kardif u sezoni 2017/18, a potom i u Hertu, koja je i ove sezone odlučila da produži pozajmicu. Srbin je u Herti pokazao sav svoj potencijal, izrastao je u jednog od lidera posrnulog nemačkog velikana, pa nije ni čudo što Liverpul neće da ga pusti po sniženoj ceni.

Iako se ranije spekulisalo da Klop ne želi da se odrekne Grujića i da veruje da će imati minutažu u Liverpulu, činjenica je da je konkurencija u veznom redu evropskog šampiona paklena i da bi imao minutažu "na kašičicu".


Sada ostaje pitanje da li će Herta želeti, i imati novca da otkupi Grujića, ako ne, onda će trka biti veoma zanimljiva. Srbin je na ceni u Nemačkoj, mediji ga odlično poznaju i neretko hvale, a nije isključeno da pokuša da ga dovede i neki engleski tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading