Portugalka luda za Partizanom i Srbijom: PALILA SAM NATO ZASTAVE!

Sport

05.10.2017

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubav prema Srbiji i Partizanu iznikne na najčudnijim mestima, daleko od Beograda. Priča o Portugalki Lauri da Silvi (34), koja svim srcem navija za crno-bele, jedna je o najčudnijih.

RepublikaFoto: www.crno-bela-nostalgija.blogspot.com
Ljubav na prvi pogled: Laura i Partizan

Ako se pitate kako je moguće da jedna Portugalka bodri klub iz Srbije, prema njenim rečima - velike misterije nema. Već odavno voli našu zemlju, a posebno Fudbalski klub Partizan!

MRZI NEPRAVDU

- Odavno sam gajila interesovanje za Srbiju, pošto sam još davne 1999. godine podržala vašu zemlju protiv NATO agresije. Sa 16 godina sam palila američke i NATO zastave i pokušavala tada da okupim više prijatelja zbog podrške Srbiji protiv nepravde, vazdušnih napada, sankcija... - rekla je Laura za sajt Crno-bela nostalgija.

34 godine ima Laura da Silva

Portugalka je potom objasnila ljubav prema Partizanu.

- Kao ljubitelj sporta, prirodno je da sam čula za Partizan i njegovu veliku istoriju kako u fudbalu, tako i u košarci. Prvi put sam otvoreno navijala za Partizan protiv Porta u septembru 2000. godine. Utakmica se igrala nekoliko dana posle mog rođendana, još se sećam koliko sam bila srećna zbog rezultata 1:1. Nerešeno, strelac Ranković. Pamtim to kao da je juče bilo! Nažalost, to nije bilo dovoljno da prođemo dalje jer smo izgubili u revanšu. Ta ekipa je imala velike talente, kao što su Ilić, Duljaj, Ćirković, Ivić, Iliev... Bila sam impresionirana borbom koju su pružili protiv mog neprijatelja Porta. Jedina u porodici navijam za Benfiku, ali sada mi je Partizan na prvom mestu.

RepublikaFoto: www.crno-bela-nostalgija.blogspot.com
Laura na poslednjem meču u Humskoj protiv Čukaričkog

PRVA UTAKMICA

Iako godinama navija za šampiona Srbije, tek nedavno je prvi put došla u Beograd da gleda svoje heroje uživo.

- Protiv Vojvodine, 10. maja ove godine, bila sam u Humskoj. Mnogo prijatelja mi je reklo da ne očekujem dobru igru, da je stadion star i ni približno lep kao stadion Benfike. Međutim, kada sam izašla iz autobusa i prošetala do stadiona, bio je to najlepši mogući prizor. Postalo je sve to vrlo emotivno za mene, osetila sam suze. Bio je to stari san koji sam upravo ostvarila. Ulaz je bio slobodan, a stadion je bio pun. Utakmica kvalitetna, ali moram da kažem da su mi oči pola utakmice bile na terenu, a pola na južnoj tribini. Sjajna podrška "Grobara", tako nešto nisam iskusila do tada iako sam redovna na jugu stadiona Benfike - izjavila je Laura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading