U BEČU KAO U BEOGRADU: Srbi spremaju ludnicu na meču protiv Austrije!

Autor:

Sport

05.10.2017

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Invazija i potencijalno ludilo na ulicama Beča! Austrijski mediji svesni su značaja gostovanja u Beču za reprezentaciju Srbije, koja od 2010. godine čeka plasman na Svetsko prvenstvo.

RepublikaFoto: Starsport
Sprema se okupacija Beča od strane Srba!

Zbog toga domaćini najavljuju da će na stadionu "Ernst Hapel" biti preko 40.000 ljudi, ali većinom Srba, i da bi atmosfera mogla da bude kao na beogradskoj Marakani.

- Jedva čekamo da dođe Srbija, mi živimo za ovakav meč. Nedostaje nam domovina, pa je ovo idealna prilika da podržimo "orlove" na putu ka Rusiji. Voleo bih i da je Austrija bila druga, da idu u baraž, ali šta je tu je - kaže Miladin iz Bijeljine, koji je još 1989. godine na "privremenom" radu u Beču.

RepublikaFoto: Starsport

Sami fudbaleri i selektor "orlova" Slavoljub Muslin dobili su, prema sopstvenom priznanju, stotine zahteva za ulaznice, pa nema sumnje da će u petak u Beču dominirati naš jezik i srpske trobojke. Sektor koji je bio predviđen za srpske navijače rasprodat je pre dve nedelje, pa su Srbi iz dijaspore nastavili sa kupovinom karata i za ostale tribine.

Čak je i selektor Austrije Marsel Koler svestan da bi njegov tim mogao da ima tretman sa tribina kao da je na gostovanju.

- U ovom ludilu pronalazim razlog da budem smiren. Jer mnogo je bolje igrati kada su tribine krcate. Želimo svih šest bodova, zato ćemo i pokušati da pobedimo u obe utakmice - izjavio je Koler.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading