Klop se kroz osmeh izvinio Sariju!

Autor:

Sport

18.02.2020

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Liverpula Jirgen Klop izvinio se treneru Juventusa Maurisiju Sariju posle nepromišljenog komentara i rekao da nije imao nameru da kolegu stavi pod pritisak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop i Mauricio Sari

Klop je pre nekoliko dana, govoreći o nastavku Lige šampiona, izjavio da je Juventus toliko jak da je iznenađen kako Sarijev tim nema bar 10 bodova prednosti u odnosu na ostale klubove u Seriji A.

Sari nije mnogo pažnje pridavao tom komentaru, samo je prokomentarisao da je Klop uvek zabavan i da je normalno da svaki trener pokušava da skine teret pritiska sa svog kluba.

Klop je uoči predstojećeg meča sa Atletikom u Madridu, malo korigovao izjavu, uz komentar da izuzetno poštuje Mauricija Sarija.

- Nisam želeo da Sariju nametnem dodatni pritisak. Nikad nisam igrao takve misaone igre. Ponekad ne razmislim pre nego što izgovorim, to se događa - rekao je uz osmeh menadžer Redsa.

Nemački trener je otkrio da je za vikend gledao derbi Serije A u kojem je Lacio golom Sergeja Milinković-Savića pobedio Inter 2:1 i iskoristio je tu utakmicu kako bi se ispravio.

- Gledao sam u nedelju taj meč i mogu da kažem da je to razlog, ta dva tima su razlog zašto Juventus nema veću prednost. Inter se vraća, ponovo je jak, Lacio igra sezonu decenije, biće neizvesna borba za titulu u Italiji. Stvarno mi nije bila namera da na bilo koji način stavim Sarija pod pritisak, izuzetno ga poštujem i bio sam srećan kad sam pročitao njegov odgovor, da sam zabavan - rekao je Klop.

Klop kaže da se "dešava da kaže stvari koje niko ne bi trebalo da uzima previše ozbiljno", a onda je bacio novu "kosku".

- Ako ćemo realno, najveći favorit za osvajanje Lige šampiona je Pari Sen Žermen - rekao je uz osmeh i dodao:

- Eto, sad su oni pod najvećim pritiskom! Šalim se, naravno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading