(VIDEO) Nejmar plakao sudiji na ramenu: NIsu mi dali da igram...

Autor:

Sport

19.02.2020

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni prvak Francuske PSŽ, predvođen sjajnim igračima Nejmarom, Mbapeom i Di Marijom nije uspeo da zaustavi fantastičnu Borusiju iz Dortmunda i Erlinga Holanda u sinoćnoj utakmici Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar

Tomas Tuhel, trener Parižana, nije ubacivao u igru Ikardija i Kavanija, a Mbape se nije ni video na terenu. Sve oči su bile uprte na Nejmara. Brazilac je propustio četiri utakmice zbog povrede i videlo se da mu fali minuta i utakmica., ali svejedno je pravio razliku na terenu.

Postigao je gol, oko njega se vrtela većina akcija, ali PSŽ nije uspeo da izvuče više od minimalnog poraza. To je posebno naljutilo Brazilca koji je posle utakmice prozvao trenera, klub i lekare jer je morao da pauzira četiri utakmice. Oni tvrde da je bio povređen, a on kaže da je bio zdrav i spreman.

- Nije bio moj izbor da propustim prethodne utakmice. klub je tako odlučio. Pričali smo dosta i ljut sam zbog toga. Hteo sam da igram, osećao sam se dobro. Klub se uplašio za mene, a na kraju sam ja taj koji je patio - rekao je Brazilac, kog je sudija Mateu tešio tokom utakmice. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading