Ugrizao rivala za penis, suspendovan na pet godina

Autor:

Sport

19.02.2020

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler amater suspendovan je na pet godina iz lokalne lige u istočnoj Francuskoj zato što je u novembru 2019. godine igrača protivničkog tima ugrizao za penis.

RepublikaFoto: pixabay.com
Lopta na terenu

Do incidenta je došlo nakon utakmice Tervila i Soteriča, a tuča se dogodila na parkingu ispred stadiona nakon što su dva tima igrala nerešeno 1:1.

Igrač Tervila pokušao je da razdvoji svog saigrača i jednog igrača Soteriča kada ga je ovaj ugrizao "za nezgodno mesto".

Zbog povrede je igrač Tervila imao deset šavova, odsustvovao je neko vreme sa posla, a i sam je suspendovan na šest meseci.

Portparol fudbalskog okruga Mozela Emauel Saling objasnio je šta se tog 17. novembra dogodilo:

- Do incidenta je došlo posle utakmice, na parkingu stadiona. Došlo je do svađe koja je eskalirala, a onda postala još gora. Veoma je retko da bude nekome izrečena višegodišnja suspenzija, takvih kazni je manje od deset godišnje. Bilo je tu izgleda nekih ružnih tenzija i nikome nije bilo smešno na sastanku disciplinske komisije - objasnio je Sailing. 

Disciplinska komisija postupala je u ovom slučaju po prijavi povređenog igrača, a kažnjen je i Soterič koji će morati da plati 200 evra jer nije dobro obavio poslove organizacije meča i nije reagovao kada je do tuče došlo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading