Kosanović: Čukarički jak, ali nama igra samo pobeda

Autor:

Sport

21.02.2020

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milorad Kosanović izjavio je da će ekipa učiniti sve da pobedi Čukarički i ostane u trci za izlazak na evropsku scenu.

RepublikaFoto: FK Radnički Niš
Milorad Kosanović

 - Bodovi su potrebni i nama i njima, tako da očekujem da će obe ekipe ući čvrsto i raspoloženo u ovaj duel sa najvećim željama da osvoje tri boda. Mi imamo ambiciju, znam da i Čukarički ovde dolazi motivisan i pred nama je jedna dobra utakmica. Svesni smo da ovaj susret nosi i određeni pritisak po pitanju konačnog plasmana, jer bi nas eventualni poraz znatno udaljio od željenog cilja, ali mi smo mirni i fokusirani. Radnički mora da nađe snage i da odigra bolje nego što je do sada igrao protiv ekipa iz gornjeg dela tabele - rekao je Kosanović na konferenciji za medije.

On je istakao da ekipu Čukaričkog odlično poznaje.


- Ako budemo koncentrisani i ako budemo ispoljili takmičarski karakter, smatram da ovaj meč može da se završi povoljno po nas. Atmosfera u ekipi je odlična, već u sredu nas čeka slična utakmica protiv Vojvodine i mislim da je dobro što nam ova dva meča dolaze baš u ovom trenutku. Ekipu Čukaričkog dobro poznajem. Poseduju ozbiljan kvalitet u svakoj liniji tima, ali oni mene nemaju sa čim da iznenade. Igramo kod kuće i čvrsto verujemo da ćemo se radovati nakon poslednjeg sudijskog zvižduka - poručio je Kosanović.

Utakmica 22. kola Superlige između Radničkog i Čukaričkog igra se sutra od 16 sati na niškom "Čairu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading