Zvezdin dželat iz večitih derbija poručio: Voša u Beograd dolazi da se nadigrava, ne zanimaju nas planovi Dekijevih crveno-belih!

Autor:

Sport

21.02.2020

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten fudbalera Vojvodine Nikola Drinčić rekao je da očekuje težak meč protiv Crvene zvezde i dodao da će utakmica biti dosta drugačija u odnosu na onu iz prvog dela sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Vojvodine

- Raspoloženje u našoj ekipi pred ovu utakmicu je sjajno. Dobro smo odradili pripreme i zabeležili pobedu u prvom prolećnom meču, što nam je bilo jako važno, tako da je za sada sve u najboljem redu. Što se tiče utakmice protiv Zvezde, očekuje nas jako težak meč. Oni imaju neke svoje planove, ali i mi imamo svoje, pa ćemo videti ko će biti uspešniji - rekao je Drinčić, prenosi klub.

U derbiju 22. kola Linglong Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine u subotu od 18 časova gostuju ekipi Crvene zvezde. 

U prvom delu sezone, Vojvodina je poražena od Crvene zvezde na "Karađorđu" sa 2:1.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Drinčić, kapiten novosadske Vojvodine

- Ovo će sigurno biti dosta drugačija utakmica u odnosu na onu iz prvog dela sezone. S promenom trenera, Zvezda je promenila i stil igre i dobila neku novu energiju, dok smo mi sa našim šefom nastavili ciklus koji smo započeli i sada se još bolje poznajemo, te mislim da bolje i ispunjavamo njegove zahteve na terenu - zaključio je iskusni vezista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading