Ćavi otkrio: MESI JE NEZGODAN KAD NE DOBIJE LOPTU

Autor:

Sport

05.10.2017

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši kapiten Barselone Ćavi Ernandez otkrio je da Argentinac Lionel Mesi prosto poludi kada ne dobije loptu, on prosto želi da stalno učestvuje u akcijama tima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mesi je malo nezgodan kad ne dobije loptu

- Barselona i Argentina ne mogu da dozvole da prođe deset minuta u dodavanju lopte, a da Mesi ne takne loptu. Meso mora da bude uključen u utakmicu. On mora da bude tamo gde se na terenu stvari događaju i gde je lopta - kaže Ćavi. 

Legenda Barselone kaže da se u suprotnom Mesi strašno nervira. 

- On poludi kada ne pipne loptu pet minuta, morate ga dovesti tu gde je lopta da bi učestvovao u igri - kaže Ćavi. 

Argentinac se u poslednje vreme nalazi pod žestokim pritiskom medija u domovini zbog loših igara u nacionalnom timu, zbog čega čak i plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji visi u vazduhu. Ćavi smatra da će "gaučosi" prevladati trenutnu krizu i biti među glavnim kandidatima za osvajanje Mundijala sledećeg leta.

- Tačno je da su u teškoj situaciji u južnoameričkim kvalifikacijama, ali svi se slažemo da ako se kvalifikuju opet postaju jedan od favorita za osvajanje Svetskog prvenstva. Zbog igrača koje imaju, ali i zato što mislim da su napravili pravi izbor za mesto trenera (Sampaoli) - rekao je Ćavi.

Ernandes i Mesi su sa Barselonom osvojili sedam titula u LaLigi, četiri Lige šampiona i pregršt drugih trofeja dok Ćavi pre dve godine nije otišao u Al Sad.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading