(VIDEO) Otpisani rešili derbi Londona: Lampard ponovo bolji od Murinja, VAR opet zakazao!

Autor:

Sport

22.02.2020

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frenk Lampard VS Žoze Murinjo 2/2, ili u prevodu - Čelsi je opet pobedio Totenhem! Fudbaleri Čelsija pobedili su na svom Stamford Bridžu ekipu Totenhema rezultatom 2:1 (1:0) u derbiju 27. kola Premijer lige. Čelsi je od samog starta jasno stavio do znanja da i danas želi pobedu i da je na kraju krajeva - bolji rival. Gotovo da se ni u jednom trenutku Totenhem nije pitao oko konačnog ishoda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Olivije Žiru proslavlja pogodak

Doduše, prvu šansu na meču imao je Lukaš Mura, ali je Vili Kabaljero bio na mestu. Potom je Čelsi preuzeo inicijativu, šansu je propustio Maunt, a u 15. minutu već je bilo 1:0.

Nakon dubinske lopte, prvo je šutirao Žiru, potom je na odbijenu naleteo Ros Barkli i pogodio stativu, a lopta se potom opet odbila do Francuza koji pogađa prvi ugao - 1:0.



Do poluvremena, Čelsi je pripretio preko Alonsa, a u Totenhemu jedini opasan bio je Mura, koji je i u 34. minutu imao priliku, ali je šutirao preko gola.

Na samom početku drugog poluvremena, Čelsi je duplirao prednost. Bila je ovo divna akcija, počela još iz auta, a nakon nekoliko pasova, da bi ključni prosledio Barkli do Alonsa, a ovaj zateže sa 20 metara u sam ugao - 2:0.



I onda, svedočili smo još jednom besmislu VAR- a, Lo Selso je nekako ostao bez crvenog kartona, u nastavku pogledajte šta se sve desilo i kako je moguće da nije isključen.



Murinjo je probao da ide na sve ili ništa, uveo je Lamelu, ubrzo i Dele Alija i Orijea, ali je Totenhem bio nemoćan da ozbiljnije uzvrati.

Čelsi je još dva puta pogodio okvir gola, najpre je Abraham pogodio stativu, tačnije Ljoris je odbranio njegov udarac, a on završio od okvira gola u korneru. Potom je i Alonso maestralno izveo slobodnjak, a lopta je ostala na prečki.


U samom finišu, Erik Lamela je uspeo da donese neizvesnost, posle njegovog pokušaja, lopta je pogodila Ridigera i prevarila Kabaljera - 2:1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading