"On je mešavina Skolsa i Verona"

Autor:

Sport

24.02.2020

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester Junajteda Ole Gunar Solskjer ima samo reči hvale za najnoviju akviziciju engleskog velikana Bruna Fernandeša.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bruno Fernandeš

Norvežanin je posle prve tri utakmice u dresu "Crvenih đavola" opisao novu zvezdu tima Portugalca kao mešavinu nekadašnjih asova sa Old Traforda Pola Skolsa i Huana Sebastijana Verona.

Bruno je u ubedljivoj pobedi nad Votfordom od 3:0 proteklog vikenda postigao vodeći gol na meču što mu je bio prvenac u dresu "Crvenih đavola".

- Sjajno se uklopio u tim, podseća me pomalo i Verona i na Skolsa. Ima temperament Verona, a mnogo kvaliteta sličnih Skolsiju - rekao je Norvežanin koji je imao prilike da igra sa obojicom tokom 11 sezona provedenih na Old Trafordu.

Bruno ima 25 godina i stigao je u januarskom prelaznom roku iz lisabonskog Sportinga za 47 miliona funti.

- Naši navijači su navikli na igrače s takvim karakterom, mentalitetom i kvalitetom. Sad imamo pravu 'desetku' u timu. Bruno je važan deo onoga što želimo da napravimo od ove ekipe - kaže Solšer.

Zadovoljan je kako se Bruno uklopio u tim:

- Napravili smo dobar posao. On je svima dao podsticaj.

Mančester Junajted je pobedom nad Votfordom skočio na peto mesto Premijer lige, što bi u ovom trenutku moglo da bude dovoljno za plasman u Ligu šampiona ukoliko bi drugoplasiranom gradskom rivalu Mančester Sitiju ostala dvogodišnja zabrana igranja u evropskim kupovima.

U sledećem kolu Premijer lige u nedelju "Crveni đavoli" gostuju Evertonu, a pre toga u četvrtak dočekuje Klub Briž u revanš meču Lige Evrope. U prvoj utakmici u Belgiji bilo je nerešeno 1:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading