Srbin ne gubi nadu pred revanš: Verujemo jedni u druge!

Autor:

Sport

25.02.2020

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored poraza (0:2) u prvom meču sa Hetafeom, a potom i neuspeha na domaćoj sceni od Heraklesa, Dušan Tadić ne gubi nadu da njegov Ajaks u četvrtak može da eliminiše Špance i izbori plasman u osminu finala Lige Evrope.

Dušan Tadić

U intervjuu za klupsku televiziju, kapiten giganta iz Amsterdama je poručio saigračima da sačuvaju strpljenje i igraju do poslednjeg minuta.

- Moramo da igramo našu prepoznatljivu igru i da se ne nerviramo. Oni će stalno padati, tražiće prekršaje... Iskusna su i dobra ekipa, ali znam da Ajaks poseduje ogroman kvalitet i to moramo da prikažemo- rekao je Tadić.

Srbin veruje da će Kvinsi Promes i Hakim Zijeh odigrati najbolje utakmice u narednom periodu.

- Imamo puno sjajnih pojedinaca i samo treba da verujemo jedni u druge. Kvinsi i Hakim su igrači ogromnog potencijala. Nedostajaće nam suspendovani Taljafiko, ali možemo i bez njega do naredne runde. Ni poraz od Heraklesa nije strašan, ako zbijemo redove, izbacimo Hetafe i savladamo AZ Alkmar u derbiju. Sviđa mi se što je sve i dalje u našim rukama- dodao je Tadić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading