Milojević o veri, kažnjavanju igrača i odluci da napusti "Marakanu": Ovako je najbezbolnije...

Autor:

Sport

25.02.2020

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladan Milojević nije više trener Crvene zvezde, pred vratima je Al Ahlija iz Džede, a prvi put po napuštanju "Marakane" je progovorio o svojoj posvećenosti veri i koliko mu je to pomoglo da postane bolji trener.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladan Milojević

Nekadašnji trener Crvene zvezde je u velikom intervjuu za "Sputnjik" između ostalog govorio kako je kažnjavao fudbalere dok je bio šef stručnog štaba ovog tima crveno-belih.

- Tražio sam model da kaznim igrače, a da to nije novčano. To sam našao u knjizi Svetog Nektarija, on je bio direktor Rizarijske škole u Atini. On je učenike kažnjavao tako što je u njima izazivao stid i sram. To je najveća kazna. Onda kad sam to pročitao, znao sam da je to najveća kazna. Ne možeš ti danas nekog da kazniš koliko on može da plati. Pred grupom, ako iskreno shvati šta je pogrešio, to je najveća kazna- istakao je Vladan Milojević.

On je govorio i o ostavci koju je u decembru podneo kada je rešio da napusti "Marakanu".

- Timski sam igrač. Mislim da mi je Crvena zvezda dala dosta toga u životu. Nisam čovek koji gleda samo svoj interes, mislim da je ovo bio pravi trenutak za moj odlazak iz razloga što je moja želja bila da po isteku ugovora u junu probam nove izazove. Ljudi se zasite jedni drugih, potrebna je nova krv. Sada je bilo to najbezbolnije, Zvezda je sada mogla sa velikom bodovnom prednošću da sačeka novog trenera, koji može da radi bez pritiska. Srećan sam zbog toga, interes mi je bila Crvena zvezda - rekao je Milojević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading