Sunovrat: Mlada nada Partizana pojačala hrvatskog trećeligaša!

Autor:

Sport

26.02.2020

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler Adnan Islamović, koji je prošao sve selekcije Partizana, karijeru će nastaviti u Hrvatskoj, u redovima Novigrada, koji se takmiči u trećoj ligi

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Momak koji pokriva pozicije na levoj strani terena dolazi u hrvatskog trećeligaša kao naslednik Manuela Pamića i Matea Topića koji su u međuvremenu napustili klub.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10 godina najlepših emocija! Hvala ti, hvala ti, crno-bela ljubavi! Odlazim, a volim te ⚫️⚪️?

A post shared by ❤️3️⃣?⚫️⚪️ (@adnanislamovic3) on Feb 21, 2020 at 3:24am PST

- Nije baš čest slučaj da mladi reprezentativac jedne države, u najboljim godinama odluči da pojača trećeligaša. Ma kako ambiciozan bio. Mladi Adnan Islamović igrao je za drugu ekipu beogradskog Partizana, a ima i dva nastupa za omladinsku reprezentaciju Srbije te sedam nastupa za U18. Pozivan je i za mlađe selekcije, što je znak da je, vrlo verovatno, bio talentovan. E, sad, da li se taj talent izgubio ili nije, saznaćemo vrlo brzo - navodi se na portalu "24sata.hr".

Mladi fudbaler je do sada bio član Teleoptika, a sticao je seniorsko iskustvo i u Novom Pazaru i Žarkovu, ali nije uspevao da se izbori za ulazak u prvi tim Partizana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading