Crno-bela rutina u Humskoj: Partizanova trojka protiv Proletera pred duel sa Zvezdom!

Autor:

Sport

26.02.2020

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana savladali su Proleter sa 3:1 u meču 23. kola Linglong Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Zanimljiv meč viđen je u Humskoj 1

Crno-beli su napravili dobru uvertiru za "večiti derbi" u nedelju na terenu Crvene zvezde i smanjili razliku na -11.

Partizan je imao terensku inicijativu od samog starta, iako je izašao u kombinovanom sastavu, a Proleter je imao prvu šansu preko Ruševića koji je izbegao ofsajd poziciju i koji je šutirao pored gola iz izgledne situacije.


Savo Milošević je mogao da odahne nakon 7. minuta kada je njegova ekipa stigla do prednosti. Partizan je poveo nakon što je lopta došla do Lazara Markovića, šutirao je nekadašnji fudbaler Liverpula, lopta je pogodila Ognjena Mitrovića koji je poslao loptu u svoju mrežu. Gol se pripisuje Markoviću.
RepublikaFoto: Starsport


Meč je, ispostaviće se, bio rešen u 23. minutu utakmice. Bibras Natho je poslao loptu ka Matiću, ni ovoga puta nije bilo ofsajda po odluci sudije Ilića, a doskorašnji napadač Vojvodine je pobegao i golmanu Petriću i pogodio je gol bez velikih problema. Bio je ovo njegov prvenac u dresu Partizana.

Nastavak nam nije doneo skoro ništa kvalitetno sve do pred kraj meča. Teško da bi režiseri utakmice mogli da izuaberu nešto za one najzanimljivije detalje, sve do 87. minuta kada je Partizan postigao svoj treći gol.

Nakon šuta Brežančića Petrić je očajno reagovao, lopta je došla do Miletića koji je nekako uspeo da postigne novi gol za crno-bele za 3:0. Nije to bilo sve, gosti su uspeli da postignu gol koji je bio utešni, a postigao ga je Balabanović u nadoknadi.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading