Sećate li se poslednjeg Ronaldovog gola iz slobodnog udarca? Ni mi

Autor:

Sport

27.02.2020

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano Ronaldo je odavno promenio svoju ulogu i poziciju. Kako je ulazio u "pozne" igračke godine, Portugalac se sve više približavao ulozi klasičnog špica.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldo i Bufon

Ipak, izvođenje slobodnog udarca u zoni šuta nikada nije rado prepuštao drugima, ni u Realu, pa ni sada u Juventusu.

Ronaldo nije pogodio iz slobodnog udarca od kada je stigao u Juventus, ali je i dalje prvi u redu za "šutere".

Zbog činjenice da je izuzetno neuspešan u ovom segmentu, ali da i dalje "forsira", Ronaldo nailazi na sve glasnije kritike.

Nakon što je i sinoć protiv Liona u Ligi šampiona imao jedan loš pokušaj iz odlične pozicije, na internetu se pojavila informacija da Ronaldo nije pogodio iz sličnih situacija zadnjih 38 puta - čak 24 puta je pogodio živi zid, 11 puta su njegove udarce odbranili golmani, dva puta je šutirao pored okvira gola i jednom pogodio okvir.

Zbog toga se krenulo u potragu za poslednjim Kristijanovim golom iz slobodnog udarca u klupskom fudbalu, a kada se do istog došlo, došlo se i do zaključka da su prošle već godine.

Naime, Ronaldo je poslednji put postigao gol direktno iz slobodnog udarca 16. decembra 2017. godine. Tada je kao fudbaler Reala pogodio protiv brazilskog Gremija u utakmici Svetskog klupskog prvenstva:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading