(VIDEO) Arsenalova grčka tragedija i velika crveno-bela žurka u Londonu: Olimpijakos u 120. minutu utišao prestonicu Engleske!

Autor:

Sport

27.02.2020

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko iznenađenje u engleskoj prestonici, Arsenal je izgubio od Olimpijakosa na svom stadionu sa 1:2 (0:1) i to nakon produžetaka, te sastav iz Pireja ide u nastavak takmičenja zbog dva postignuta pogotka u gostima (2:2 u dvomeču).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Heroj crveno-belih iz Pireja - Jusuf El Arabi!

U prvom poluvremenu nije bilo golova, da bi nakon osam minuta igre u nastavku gosti poveli, Sise je zatresao mrežu Lena sa par metara, nakon centaršuta Valbuene.



Samo par minuta kasnije je Cimikas mogao da šokira sastav iz Londona, odlično je šutirao, ali je Leno još bolje intervenisao.

Usledila je inicijativa Arsenala, najbolju priliku propustili su u 77. minutu, najpre je Žoze Sa odbranio pokušaj Pepea, potom je Lakazet loše zahvatio loptu glavom na samo par metara od gola rivala, te ju je poslao pored desne stative.


Nije bilo promene, kako je i meč u Pireju završen sa 0:1, otišlo se u produžetak.

U prvom nije bilo većih prilika, da bi u 109. minutu Masuras pogodio prečku.



Samo četiri minuta kasnije, majstorija Obamejanga, makazicama trese mrežu gostiju i poravnava rezultata.


Arsenal je imao rezultat koji ih vodi dalje, da bi u 119. minutu nakon centaršuta sa desne strane El Arabi zatresao mrežu Lena, gosti su stekli prednost zbog dva pogotka u gostima - 1:2!!!



A onda, u poslednjim sekundama susreta, greška odbrane Olimpijakosa, lopta pada pred Obamejanga na samo par metara od gola rivala, bio je potpuno sam, ali je neshvatljivo promašio čitav gol i sve je bilo gotovo na severu prestonice, Olimpijakos je srušio velikana engleskog fudbala i plasirao se među 16 najboljih!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading