"Meč Voždovac - Vojvodina biće bolji od večitog derbija"

Autor:

Sport

29.02.2020

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Voždovca Stefan Hajdin rekao je da će utakmica Vojvodine i njegovog tima biti lepša i bolja od "večitog" derbija izmedju Crvene zvezde i Partizana.

RepublikaFoto: FK Voždovac/Dušan Sandić
Fudbaleri Voždovca

Hajdin je letos stigao iz Zvezde na jednogodišnju pozajmicu među beogradske "zmajeve".

- Mislim da nas očekuje sjajna utakmica, koja će biti odlična uvertira za derbi, ali koja će biti čak i bolja i lepša od derbija. Derbi je meč koji je uvek napet, veliki je pritisak na igračima i stručnim štabovima, postoji veliki pritisak navijača pa se ne prikaže uvek ono što timovi znaju. Mi, s druge strane, imamo priliku da sutra uživamo u fudbalu - rekao je Hajdin, prenosi klub.

Fudbaleri Voždovca, u okviru 24. kola Super lige Srbije, dočekuju na svom stadionu ekipu Vojvodine. Novosadska ekipa na "krov" stiže nakon pobede nad Radničkim, dok Voždovac u prolećnom delu sezone još nije osvojio bodove.

- Vojvodina je ozbiljna ekipa sa ozbiljnim trenerom koja ima dosta iskustva. Tu su Drinčić, Rockov, Stojković, Bojić, Vukadinović, sve su to ozbiljna fudbalska imena, tako da nećemo imati lak posao. Mi imamo tri vezana poraza, moramo da se podignemo i da sutra uzmemo tri boda jer to zaslužujemo - rekao je Hajdin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading