Napravio je najveći fudbalski greh, a sada tipuje na Zvezdu za pobedu!

Autor: alo.rs

Sport

01.03.2020

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milko Đurovski upamćen je najviše u srpskom fudbalu kao igrač koji je nastupao za najveće rivala - Crvenu zvezdu i Partizan. Bivši golgeter je 11 godina bio idol navijača Crvene zvezde, a onda je četiri sezone nosio dres Partizana.

RepublikaFoto: youtube.com/Nebojsa Petrovic
Milko Đurovski

Prilike u srpskom fudbalu i dalje pomno prati, i kao i u njegovo vreme, teško je predvideti ishod derbija, jer je taj meč uvek neizvestan, ali se on usudio da to uradi pred 162. večiti derbi.

Tipuje na klub, za koji je, kaže, uvek navijao.

- Za publiku bi najbolje bilo da bude 3:3, samo kod tog rezultata ne vidim toliki broj igrača koji su sposobni da daju golove. Moj tip nek bude - 2:1 za Crvenu zvezdu- rekao je Milko Đurovski za "Alo" i odmah objasnio zbog čega prednost daje crveno-belima.

- Jednostavno, Zvezda igra kvalitetnije, i to verovatno zbog iskustva u Ligi šampiona. Gledao sam i meč u Inđiji, bila je to dobra i sigurna igra, što ne znači da je Partizan slab- napomenuo je Đurovski.

Dodao je da bi Zvezdi to mogao da bude najvažniji trijumf u sezoni.

- Ne verujem u neki teži Zvezdin kiks, a nemoguće je i da Partizan pobeđuje do kraja šampionata i tako pristigne komšije, koje imaju veliku bodovnu prednost- rekao je Đurovski.


Kaže da se navijači karijeru igrača pamte po učinku u večitim derbijima.

- Navijaču titula ništa ne znači ako izgubiš u večitom derbiju. Ja sam osvajao titule, ali kad umrem, da li će mi na grobu to pisati? Neće, jer će se navijači najviše sećati baš duela Crvene zvezde i Partizana- naveo je Milko Đurovski.

Dodao je i da je odlično što najveće srpske klubove predvode nekadašnji igrači Savo Milošević i Dejan Stanković.

- Fenomenalno je imati igračke legende na klupi. To je hrvatski model koji daje rezultate. Setimo se Prosinečkog, Bilića... Ne poznajem ih dobro, mlađi su od mene- rekao je Đurovski, a onda i pojedinačno analizirao.

- Vidim da je Stanković nervozan kad je pored terena, često i viče na igrače, ali to može da motiviše te momke. Deki je tek je na početku trenerske karijere, videćemo... Kod Save mi se sviđa što je miran, ali možda bi bilo dobro da sam odlučuje u nekim stvarima, da ne sluša savete sa strane- rekao je Đurovski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading