Stanković: Sve što su stvorili bilo je zbog naših grešaka; Milošević: Nismo zaslužili gol!

Autor:

Sport

01.03.2020

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treneri fudbalere Crvene zvezde i Partizana govorili su o utiscima posle 162. "večitog" derbija.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević i Dejan Stanković

Zvezda i Partizan su odigrali fudbalski nezanimljiv duel u 24. kolu Superlige Srbije.

Savo Milošević, strateg crno-belih, nije bio zadovoljan pre svega igrom svojih izabranika.

- Mojoj ekipi je definitivno falilo više energije, posebno u prvom poluvremenu. Imali smo sreće što nismo gubili na poluvremenu, nismo odgovorili na Zvezdinu agresiju, oni su bili bolji - rekao je Milošević za Arenu sport i nastavio:

- Drugo smo počeli dobro, onako kako je trebalo da počnemo prvo. Mislim da nismo zaslužili zbog prvog da u drugom postignemo gol.

Strateg crno-belih veruje da su prisutni na stadionu očekivali više.

- Možda smo i Zvezda i mi ostali dužni navijačima, ali derbi nije bio dosadan. Viđeno je nekoliko dobrih prilika i još nekoliko situacija koje su bile polušanse.

Partizan je ostao na -11 u odnosu na večitog rivala i veoma teško će uspeti da ga stigne.

- Šta da kažem, ostala je ista situacija. Moramo da popravimo igru, nisam zadovoljan ni ovim derbijem, ni prethodnim utakmicama. Ne igramo dobro od početka prolećnog dela prvenstva. Ispod smo nivoa na kojem smo bili prošle godine - zaključio je Milošević.

Sa druge strane, strateg crveno-belih bio je dosta zanimljiviji.

- Derbi koji se završi 0:0 sigurno nije za oko lep. Ali mi smo u procesu stvaranja ekipe i ja sam preponosan na momke. U prvom poluvremenu smo bili dominantni. Sve što je Partizan uradio stvorio je iz naših grešaka. Sad da li su to tako spremili ili ne, ja ne znam, ali sve što su uradili mi smo im dali - rekao je Stanković na istom mestu.

Proslavljeni fudbaler ističe da ipak postoji mnogo mesta za napredak.

- Moramo još mnogo toga da popravimo. Posebno u tom kreiranju. Čim izađemo iz presinga sa ovim mladim momcima sve dobro ide... Znao sam da se oni neće plašiti. Debitanti uvek igraju dobro, to mi je još 1996. kad sam debitovao za reprezentaciju rekao Ilija Petković. Ispoštovali su sve što sam im rekao.

Stanković je otkrio da je povreda Ričmonda Boaćija ozbiljnija, dok bi Rodić trebalo uskoro da se oporavi. Obojica su igrali znajući da imaju povrede.

- Hvala Boaćiju. Hvala Rodi. I pored povreda ne da su stisli zube, nego su mi dali dušu. Tako se igra - zaključio je Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading