Bekam dodatno pojačava svoj klub: Prvak Evrope u Majamiju!

Autor:

Sport

02.03.2020

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preneli smo danas, fudbalski klub Inter Majami je odigrao svoju prvu utakmicu u istoriji, poraženi su na startu MLS lige od Los Anđelesa sa 1:0. Jedan od vlasnika kluba, legendarni engleski fudbaler Dejvid Bekam, ekspresno se postarao da ekipi angažuje veliko pojačanje pred nastavak sezone, u klub prema poslednjim informacijama stiže bivši engleski reprezentativac Danijel Staridž.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice Los Anđeles - Inter Majami

Ovaj 30-godišnji fudbaler je u ponedeljak tokom dana raskinuo ugovor sa turskim Trabzonsporom, samo šest meseci nakon što ga je potpisao.

Došlo je do sporazumnog raskida saradnje, Staridž se odrekao budućih primanja, pa su mnogi posumnjali da već ima dogovor sa novim klubom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Danijel Staridž u dresu Liverpula

Kao što smo i pretpostavili, bivši fudbaler Mančester sitija, Čelsija i Liverpula se seli u SAD, gde će kako stoje stvari pojačati ekipu Inter Majamija.


Bekam je najavio da će pokušati da dovede zvezde evropskog fudbala u Floridu, Staridž je zbog povreda taj status izgubio, ali je bez sumnje fantastičan napadač i biće veliko pojačanje za ekipu Dijega Alonsa.
Staridž je u dva navrata u svojoj karijeri osvojio dve titule prvaka u Ligi šampiona, minule sezone se sa Liverpulom popeo na krov Evrope, iako nije imao preterano važnu ulogu u osvajanju "ušatog" trofeja.

Tako u redove Inter Majamija stiže aktuelni šampion "Starog kontinenta" u klupskom fudbalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading