(FOTO,VIDEO) Vladan Milojević oduševio Arape odmah na startu: Aplauzi za novog trenera Al Ahlija na predstavljanju!

Autor:

Sport

02.03.2020

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji trener Crvene zvezde Vladan Milojević od ovog ponedeljka zvanično je stupio na dužnost novog šefa stručnog štaba Al Ahlija.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezda i Vladan Milojević

Milojević je na konferenciji za medije istakao da je jako srećan što je došao u Arabiju, te da će dati sve od sebe da postigne što bolje rezultate.

- Prvi put sam u vašoj lepoj zemlji, juče sam stigao u moj omiljeni grad u Saudi Arabiji i u ovaj veliki klub.  Žao mi je, ali ne volim mnogo da pričam (aplauz). Verujem u rad i daću svoj maksimum, sve što je u mojoj moći da ostvarimo dobre rezultate. Obećavam da ćemo moj tim i ja učiniti sve da ostvarimo što bolje rezultate u svim takmičenjima - poručio je Vladan Milojević.

Naglasio je i da je selekcija igrača veoma bitna, ali da u ovom trenutku nema mnogo vremena za to.

- Za mene i klub je veoma važno da najpre obavim razgovore sa igračima i vidim koji je najbolji sistem. Ja sam trener koji ne forsira samo jedan stil, volim da menjam sisteme igre. Pratim šta je novo u fudbalu u svetu i pokušavam da to i primenim - objasnio je, između ostalog, doskorašnji trener Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Kumovi zajedno na novom zadatku: Vladan Milojević i Darko Tešović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading