Filip Kostić dobio žestoku kaznu!

Autor:

Sport

06.03.2020

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Namere čini se nije bilo. Ali jeste Filip Kostić bio neoprezan kad je startovao na Omera Topraka. Međutim, čini se da je kazna Fudbalskog saveza Nemačke ipak preoštra. Srpski reprezentativac je zbog crvenog kartona u sudijskoj nadoknadi sudara sa Verderom suspendovan na četiri utakmice!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Filip Kostić

To znači da Kostić neće moći da igra ni u polufinalu – tamo će biti još i Bajern, Bajer i autsajder Sarbriken – ni u eventualnom finalu Kupa, osim ako se Ajntraht ne žali na kaznu i uspe da nekako natera nadležne organe da se smiluju.

Sportski direktor Fredi Bobić već je pokušao apelom da se Kostiću “ne oduzima lepa priča”, ali za sada u Savezu nisu imali sluha za te molbe. Nije vredelo ni što se sam Kostić izvinio Topraku.

- Dragi Omere. Želim da ti se  još jednom izvinim za faul. Nije mi bila namera da te povredim. Hvala Bogu da nije strašno kako se isprva mislilo. Nadam se da ćeš se oporaviti što pre - napisao je Kostić.

Uzalud. Nadležni su procenili da je Kostić startovao nekontrolisano i da je mogao i da polomi nogu Topraku. Nije pomoglo ni kad je Bobić podsetio i da se u uobičajenim situacijama kartoni brišu pred finale.

Savez je bio neumoljiv, pa će Kostić propustiti i prve mečeve Kupa u narednoj sezoni, mada je malo verovatno da će on tada uopšte biti u Nemačkoj.

Kazna inače ne važi za prvenstvene mečeve i utakmice u Ligi Evrope, samo za Kup.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading