Predsednik Grafičara: Verujemo u celu ekipu, svi su maksimalno posvećeni!

Autor:

Sport

07.03.2020

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Prve lige Srbije, ekipa Grafičara je u 25. kolu drugoligaškog ranga srpskog fudbala poražena od Kabela na domaćem terenu minimalnim rezultatom. Iako su izgubili, "grafosi" su i dalje na prvoj poziciji, ali sa samo tri boda više od Metalca koji danas dolazi u Beograd u goste Žarkovu.

Da nema zabrinutosti u redovima Grafičara, potvrdio je i predsednik kluba, gospodin Slobodan Govedarica:

- Podmladili smo tim i bez obzira na poraz od Kabela verujemo u svakog igrača koji je sa nama, da li bio na klupi ili na terenu. Radili smo dobro na pripremama, ceo stručni štab je bio maksimalno posvećen kako timu tako i svakom igraču. Svako ko se takmiči u bilo kom sportu želi da bude prvi, to je prirodno, pa tako i naši mladi momci. Oni uvek žele da pobede. Mi smo uz njih u svakom trenutku bez obzira na rezultat jer želimo da se kroz Grafičar formiraju kao ljudi i igrači. Nije nam cilj po svaku cenu plasman u Superligu, ali nam je svakako kao klubu izazov da kvalitetom, profesionalizmom i naravno dobrom igrom budemo pri vrhu tabele - rekao je Slobodan Govedarica, predsednik FK Grafičar.

"Grafosi" u narednom, 26. kolu gostuju desetoplasiranom Dinamu iz Vranja.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading