Paragvajski pakao: Ronaldinjo robija sa dilerima droge!

Autor: Predrag Vuković

Sport

10.03.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ronaldinjo (39) prolazi kroz pakao, koji verovatno ni u snu nije mogao da zamisli!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Uhapšeni... Ronaldinjo i njegov brat

Paragvajci ga tretiraju kao najgoreg kriminalca jer je na aerodromu u Asunsionu imao lažna dokumenta, ali problem sa pasošem i saslušanje nisu najgore što ga je snašlo.

Dobitnik Zlatne lopte iz 2005. je sa bratom Robertom de Asisom Moreirom (46) smešten u pritvor iz predostrožnosti da ne pobegne iz zemlje. Ronaldinjo sedi iza rešetaka sa dilerima droge, okorelim članovima kriminalnih bandi, i to u katastrofalnim uslovima, a paragvajski mediji prenose da je čak i zaplakao. Pritom je, prilikom dolaska u pritvorsku jedinicu, Brazilac dobio samo sapun, jastuk i kremu protiv komaraca, a sve vreme dok je bio van ćelije držali su ga sa lisicama na rukama.

On i brat su za vikend izašli pred sudiju, ali su vraćeni u pritvor, gde po tamošnjem zakonu mogu da ostanu najduže šest meseci. Međutim, pretpostavlja se da će bivši fudbaler znatno ranije izađi iz gulaga. Njegov advokat Adolfo Martin rekao je da je bivši as Barselone sarađivao od prvog dana sa vlastima, ali da je napravio grešku tokom iznošenja odbrane da nije znao da je pasoš lažan.

- Ispao je glup. To je sve što mogu da kažem - rekao je Martin, aludirajući na činjenicu da Brazilcima ne treba pasoš za ulazak u Paragvaj, već to mogu da urade sa ličnom kartom.

Ronaldinjo, koji to očigledno nije znao, u Asunsion je došao poslovno, a dokumente mu je dao brazilski biznismen Vilmondes Souza Lirija, koji je takođe priveden.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading